Άργησε η Λα Κορούνια για Λούκας


Μπορεί στην Ισπανία τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον αγώνα που κάνει η Λα Κορούνια για να κρατήσει στις τάξεις της τον Λούκας Πέρεθ και για το γεγονός ότι η ομάδα της Γαλικίας προσπαθεί να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα του δανεικού από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα γραφεία του Δικεφάλου δεν έχει φτάσει καμία πρόταση.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν άλλες ισπανικές ομάδες, πιθανότατα Βιγιαρεάλ και Μάλαγα, που έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις στον ΠΑΟΚ για τον Λούκας. Μάλιστα, ήδη από καιρό η Λα Κορούνια θα έπρεπε -αν ήθελε- να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 3.500.000 ευρώ που είχε συμφωνήσει με τον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν το έκανε, έχει χάσει κάθε προτεραιότητα για την απόκτηση του παίκτη. Η μόνη ρήτρα που παραμένει ενεργή είναι αυτή των 5.000.000 ευρώ που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στον Λούκας και τον Δικέφαλο, και ισχύει για όλες τις ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Στην τελευταία επαφή που είχε ο Λούκας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που δεν έγινε πάντως πρόσφατα, άφησε σε αυτούς τη δυνατότητα να επιλέξουν το μέλλον της συνεργασίας τους. «Θα αποδεχθώ όποια απόφαση και αν πάρετε, και να θέλετε να επιστρέψω στην ομάδα θα το κάνω χωρίς πρόβλημα» τους είχε πει ο Ισπανός, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι νιώθει οικεία στην πατρίδα του. Πλέον, αν στον ΠΑΟΚ αποφασίσουν την παραχώρησή του, η τιμή του θα εξαρτηθεί από το πόσοι ενδιαφερόμενοι θα προκύψουν.