«Στόχος μας ο Πογκμπά»!

Τις πληροφορίες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.


Την ώρα που δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Champions League στη Βαρκελώνη, στην Μπαρτσελόνα κινούνται ήδη για την επόμενη σεζόν.

Μετά την απόκτηση του Αλέιξ Βιδάλ από τη Σεβίλλη, οι «μπλαουγκράνα» - δια στόματος του προέδρου τους – επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τους θέλουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

«Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και είναι αλήθεια πως πρόκειται για έναν από τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και πρόσθεσε: «Είναι φυσικό να ενδιαφερόμαστε για τον Πογκπμπά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για αυτό. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή πριν από τον Γενάρη, και έτσι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα είναι τιμωρημένη από τη FIFA και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές μέχρι την επόμενη χειμερινή περίοδο.