Η απόφαση που πήρε ο Μπενίτεθ για το νεαρό Δανό

Martin Odegaard θα αφήσει Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού αυτό το καλοκαίρι. Ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ αποφάσισε πως ήταν το καλύτερο για το 15χρονο Δανό μια πρώτη εμπειρία σε κάποιο άλλο σύλλογο την ερχόμενη σεζόν.


Αυτό, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, οι οποίοι κατανοούν ότι ο Μπενίτεθ επιθυμεί ο ταλαντούχος Odegaard να πάρει αφθονία λεπτών πριν επειστρέψει στο Μπερναμπέου.


Λόγω του έντονου ανταγωνισμού για τις θέσεις πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Odegaard θα πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σύμφωνα με το Μπενίτεθ αν παραμείνει στη θέση του την επόμενη σεζόν. Και αντί να συνεχίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης Castilla - ρεζέρβες του συλλόγου - ο Μπενίτεθ θα προτιμούσε ο Νορβηγός διεθνής να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από το δανεισμό του.

Η Βιγιαρεάλ, η οποία τερμάτισε τη φετινή σεζόν 2014-15 στην έκτη θέση, είναι ένα από τα πολλά κλαμπ που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση υπηρεσιών του  Odegaard σε προσωρινή βάση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, μπορεί να επιλέξει να στείλει τον αριστεροπόδαρο έφηβο είτε στη Μάλαγα ή στη νεοφώτιστη Ρεάλ Μπέτις αντ 'αυτού.