Πλησιάζει στο «τριφύλλι» ο Σιανί

Κοντά στην απόκτηση του Μικαέλ Σιανί φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!


Το «τριφύλλι» μιλά διαρκώς με τον 31χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ενώ η εφημερίδα «Πράσινη» υποστηρίζει πως το αργότερο μέχρι την Κυριακή θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Παράλληλα, ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στο «Goal», επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες: «Είμαστε κοντά με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Η διαφορά είναι μικρή, νομίζω ότι θα βρεθεί λύση».

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 600 χιλ. ευρώ (σ.σ. μπορούν να φθάσουν τις 800 χιλ. με τα μπόνους) στον Σιανί.

Πάντως, την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες τον ΠΑΟ κρατούν stand by τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν στη λίστα τους για τη θέση του στόπερ (όπως, λ.χ., τον Αντολίν Αλκαράς), για την περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση Σιανί.

Όσον αφορά, τώρα, στο θέμα του Φίλιπ Χελάντερ, που φερόταν να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ο 22χρονος Σουηδός άσος της Μάλμε φαίνεται ότι απομακρύνεται αφού αφ' ενός το στενό του περιβάλλον του λέει να μην δεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού» και αφ' ετέρου ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει δείξει ο Άγιαξ.
balleto.gr