Τρίτη και τελευταία προσφορά για Στέρλινγκ!

Προσφορά που έχει ξεκάθαρα χαρακτήρα... τελεσιγράφου κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι στη Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ! Η τρίτη κατά σειρά πρόταση των «πολιτών» ανέρχεται στα 45 εκατ.λίρες! Σε διαπραγματεύσεις οι δύο ομάδες, δεν ταξιδεύει για την προετοιμασία ο παίκτης.
 
 
Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της Λίβερπουλ για την καλοκαιρινή της περιοδεία στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε την τρίτη και τελευταία προσφορά της για τον νεαρό επιθετικό που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αγωνίζεται πλέον στους «κόκκινους»!

Ο Μπρένταν Ρότζερς, κόντρα στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή, τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ταξιδέψει αρχικά στη Μπανγκόκ, όμως, τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια... αναστάτωση στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», η Σίτι πρόσφερε 45 εκατ.λίρες, αισιοδοξώντας πως η τρίτη προσπάθεια θα είναι και η «φαρμακερή» για το deal.

Η πρώτη και η δεύτερη πρόταση των «πολιτών» ήταν στα 35 και τα 40 εκατ.λίρες αντίστοιχα, ενώ, αν και η Λίβερπουλ αξιώνει τουλάχιστον 50 «μύρια» για να δώσει τον Στέρλινγκ, όλα δείχνουν ότι δεν θα αρνηθεί για μια τόσο μικρή διαφορά το ποσό που προσφέρει η ομάδα του Πελεγκρίνι ώστε να μπει τέλος στην πολύκροτη υπόθεση.