Στον Ολυμπιακό ο Καπίνο!

Ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας με τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος και όχι μόνο, θα υπερασπίζονται την εστία του Ολυμπιακού.
 

Μάλιστα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, ο 21χρονος γκολκίπερ περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, θα βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιο.

Η Μάιντς έδωσε άδεια στον Καπίνο για να ταξιδέψει στην Αθήνα, γιατί  έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καπίνο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και η άφιξη του δεν σχετίζεται με επικείμενη πώληση του Ρομπέρτο και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι βρήκαν τον τερματοφύλακα της επόμενης δεκαετίας.

Αυτός ο οποίος θα παραχωρηθεί  είναι ο Γκέργκι Λόρια, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τραμπζοσπόρ και η αναχώρηση  του αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Καπίνο εδώ και δυο χρόνια, καθώς τον θεωρεί ως το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας στη θέση του και αυτή η χρονική περίοδος κρίθηκε ως η πλέον κατάλληλη για να ευοδωθεί η διαπραγμάτευση.

Όταν πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στη Μάιντς, μάλιστα έδωσε μάχη για να μη μπει όρος στο  συμβόλαιο του που θα δεν θα επέτρεπε τη μετακίνηση του σε άλλη ελληνική ομάδα, ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας του εργάζονται για τον Ολυμπιακό.

Μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, έπαιζε στον Αετό και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το 2005 χάλασε επειδή δεν δόθηκε μια ποδοσφαιρική εμφάνιση στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να πάει μετά από δυο χρόνια στον Παναθηναικό.

Οπαδός του Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι έκανε χειρονομίες στο περιβόητο 0-3, ενώ η αλήθεια είναι ότι έδειξε το τριφύλλι  και θεωρούν θεμιτό να παθιάζεται για την ομάδα που παίζει. Τέτοιους παίκτες θέλουν στον Πειραιά.