Στην Ελλάδα για να «κλείσει» ο Αμπεϊντ


Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Μεχντί Αμπεϊντ, ο οποίος, σύμφωνα με μπληροφορίες, ήδη υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες αποσαφηνίζονται τούτη την ώρα, με τον Παναθηναϊκό να κάνει την κίνηση-ματ και να εντάσσει και πάλι στο δυναμικό του τον Αλγερινό να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Θυμίζουμες πως σύμφωνα με το «Goal», ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε επισήμως στη Νιούκαστλ την πρότασή του για την απόκτηση του Μεχντί Αμπεΐντ και παρά το γεγονός ότι δεν έχει διαρρεύει το παραμικρό από το "τριφύλλι" για το μέγεθος της προσφοράς, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι το ποσό ξεπερνά τις 300 χιλ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση επόμενης μεταγραφής του.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν επίσης ότι οι "πράσινοι" ενημέρωσαν τους Αγγλους πως δεν μπορούν να υπερβούν τα συγκεκριμένα χρήματα και τους έριξαν το... μπαλάκι για την οριστική απόφαση, κάνοντας ρελάνς στην "κάθετη" στάση που έχουν δείξει μέχρι σήμερα.

Ο Αμπεΐντ θέλει Παναθηναϊκός, το "τριφύλλι" είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον και η Νιούκαστλ θα πρέπει πλέον να αποφασίσει εάν θα τον παραχωρήσει ή θα τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Στο τραπέζι επίσης υπάρχει πάντα και η φόρμουλα δανεισμού, α λα Σίλντενφελντ και Ντιναμό Μόσχας.