Αντίστροφη μέτρηση για Εσιέν!


Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή είναι ο Μάικλ Εσιέν, που μετράει αντίστροφα για την πλήρη ένταξή του στο πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού και κατ' επέκταση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Γκανέζος άσος πέρασε με άριστα τον πρόσφατο ιατρικό έλεγχο των «πράσινων», που κατέδειξε ότι έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ και ο ίδιος είναι πλέον σε θέση να προπονείται δίχως να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή του.

Ο Εσιέν έβγαλε χθες και σήμερα μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας και άμεσα θα συμμετάσχει στην πλήρη προπόνηση, μια και η φυσική του κατάσταση έχει επίσης περιέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει δηλωθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Καμπάλα και διατηρεί κάποιες μικρές ελπίδες για να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ζέσταμα, passing game και στο τέλος παιχνίδια με πίεση, ενώ από αυτό απουσίασε ο νεαρός γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 6 το απόγευμα.