Ποιό νούμερο ζήτησε ο Μπουονανότε;


Λίγες ώρες υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ για να έρθει στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Από χθες το πρωί ο Αργεντινός σταρ πήρε την ελευθέρας στα χέρια του, μάζεψε τα πράγματά του, αλλά ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της Ενωσης ότι η άφιξή του στην Αθήνα θα καθυστερήσει για λόγους... αεροδρομίου.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας, αν αυτή πραγματοποιούνταν χθες, τότε ο ερχομός του στην Ελλάδα θα γινόταν αργά το βράδυ (ίσως και ξημερώματα), κάτι που δεν θα βοηθούσε τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο αεροδρόμιο και να τον υποδεχθεί. Ετσι, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» του έκλεισαν τα εισιτήρια για σήμερα, σε ώρα που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ εντός της ημέρας. Οι οπαδοί της Ενωσης περιμένουν, πάντως, πώς και πώς για την ολοκλήρωση της σπουδαιότερης μεταγραφής του καλοκαιριού.

Μία από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, αφορά την πρώτη απαίτηση του «νάνου». Ο 27χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 30, με το οποίο καθιερώθηκε στην Ρίβερ Πλέιτ στα πρώτα του μεγάλα ποδοσφαιρικά βήματα. Εναν αριθμό, μάλιστα, που δεν φόρεσε ποτέ από τη στιγμή που έφυγε από την ομάδα της Αργεντινής.

Στη Μάλαγα φόρεσε το 20, στη Γρανάδα το 12, στην Κίλμες το 10. Ωστόσο, στην ΑΕΚ ζήτησε το 30 για ψυχολογικούς λόγους. Ο «μικρός μάγος» αναζητεί την ποδοσφαιρική αναγέννηση και την καθιερώση του ξανά σε όσο το δυνατόν ψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το αίτημα, πάντως, του Μπουονανότε δεν είναι απλό, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Το 30 ανήκει στον Ηλία Βούρα, αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα φέρει κάποια αντίρρηση και θα δεχθεί να διαλέψει κάποιον άλλον αριθμό για τη φανέλα του προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Για Links των αγώνων της ΑΕΚ κάνε LIKE ΕΔΩ!
sentragoal.gr