ΑΕΚ: «Τρέχει» για φορ!

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν για φορ, μετά και τον τραυματισμού του Ράφικ Τζεμπούρ (που θα τον κρατήσει εκτός από έξι έως οκτώ εβδομάδες).


Βέβαια, στην «Ένωση» είχαν ούτως ή άλλως ως προτεραιότητά τους την απόκτηση παίκτη για τη γραμμή κρούσης, τώρα όμως υπάρχει... επιτακτική ανάγκη να το πράξουν!

Την υπόθεση «τρέχει» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που έχει στη λίστα του κάποιες περιπτώσεις, ενώ επιθυμεί να πάρει επιθετικό περιοχής που θα έχει το «εύκολο γκολ».

Επίσης, όπως έγινε γνωστό στον «Δικέφαλο» προτάθηκε ο σπουδαίος Νιγηριανός φορ Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, ο οποίος ωστόσο έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία επέμεναν χθες για τον Εζεκιέλ Σελότο της Ίντερ.

Όσον αφορά, τώρα, στην απόκτηση του στόπερ, ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες φέρεται να παραμένει ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και να περιμένει ενημέρωση για να έλθει στην Αθήνα και να υπογράψει. Όπως λέει η Live Sport ο παίκτης φαίνεται πως έχει θέσει ως πρώτη του επιλογή την ΑΕΚ αλλά η καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεσή του οφείλεται στο ότι η ομάδα θέλει να δει τι θα γίνει με το θέμα του Άνταμ Τζανετόπουλου...
balleto.gr