Σούπερ πρόταση της Σίτι για Ντε Μπρούιν!

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση 47 εκατομμυρίων λιρών στη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει αποδεκτή.


Οι «Πολίτες» από το τέλος της περσινής σεζόν... φλέρταραν με τον Βέλγο άσο της Βόλφσμπουργκ και μέσα στο καλοκαίρι είδαν μία πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται από τον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο έγκυρος Guardian, η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται δυναμικά αυξάνοντας την προσφορά της στα 47 εκατομμύρια λίρες στη Βόλφσμπουργκ!

Πιο συγκεκριμένα η νέα πρόταση των «Πολιτών» είναι 40 εκατομμύρια λίρες μπροστά και άλλα 7 εκατομμύρια σε μπόνους με τη Σίτι να δηλώνει αισιόδοξη πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να συμφωνήσει με τους «Λύκους» για τη μεταγραφή.

Από τη Βόλφσμπουργκ πάντως εξακολουθούν να τονίζουν πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Ντε Μπρούιν στον σύλλογο, κάτι που επανέλαβε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς.

Ωστόσο εικάζεται ότι η Βόλφσμπουργκ αναμένεται να εξετάσει σοβαρά τη συγκεκριμένη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι καθώς φαντάζει αρκετά καλή για να απορριφθεί.