Τελευταίες πινελιές πριν από Καμπάλα


Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Καμπάλα στο Μπακού την Πέμπτη (17/9, 20:00) για το Εuropa League, πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) στην «Bakcell Arena»
Το γήπεδο στο Μπακού είναι χωρητικότητας 12-13 χιλιάδων θέσεων, με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι βέβαια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Οι παίκτες δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έκαναν τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν ξεμούδιασμα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Μπακού.

Eξήντα Πόντιοι ομογενείς στο πλευρό του ΠΑΟΚ
Την προπόνηση του Δικεφάλου παρακολούθησαν ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος νωρίτερα είδε και μεγάλο μέρος της προπόνησης της Γκαμπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο θα βρεθούν αύριο 60 Πόντιοι ομογενείς, τους οποίος θα φέρει από τη Ρωσία ο Ιβάν Σαββίδης στο Αζερμπαϊτζάν και θα φιλοξενηθούν σε ειδικό χώρο στο πέταλο του γηπέδου. Επίσης, από την Ελλάδα θα βρίσκονται 15 οπαδοί που θα φτάσουν οδικών στο Μπακού.

Κεντρικό πρόσωπο ο Φακούντο Περέιρα
Από πλευράς της αντιπάλου, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Φακούντο Περέιρα, με τους Αζέρους δημοσιογράφους να εστιάζουν στον Αργεντινό και να τον ρωτούν αν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Τούντορ.

 Ο Περέιρα τόνισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όμως θεωρεί άδικη την απόφαση του Κροάτη που τον «τελείωσε» από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, επισήμανε πως αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να κερδίσει  η ομάδα του, η Γκαμπάλα, ενώ ξεκαθάρισε πως αύριο θα μπορεί να παίξει κανονικά, εφόσον το επιλέξει ο προπονητής του, σε αντίθεση με το ματς της Τούμπας, για το οποίο έχει συμφωνηθεί να μην αγωνιστεί.
sentragoal.gr