Τί είπαν οι Βόκολος και Φύσσας σε Εσιέν!

Κουβέντα με τον Μάικλ Εσιέν είχαν, χθες, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος.Οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού, όπως και όλοι στην ομάδα, ανησυχούν για τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γκανέζος μέσος, ενώ ασφαλώς δεν θα ήθελαν να έχει καν προκύψει το θέμα με το αλκοτέστ στο οποίο ο ίδιος ενεπλάκη.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι «πράσινοι» θεωρούν πως ο 32χρονος άσος έχει ευθύνες για όσα έγιναν...

Όσον αφορά στον τραυματισμό του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Εσιέν είχε τσιμπήματα στους κοιλιακούς και τις προηγούμενες μέρες, αλλά από τη διάθεσή του να επιστρέψει στη δράση τα… υποτίμησε και δεν ανέφερε κάτι στο ιατρικό τιμ, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις προχθές. Η κατάσταση δεν δείχνει σοβαρή, αλλά ο Αφρικανός άσος θα πηγαίνει συντηρητικά, ενώ όπως αναφέρει η Live Sport θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος να μπει στην αποστολή.

Σχετικά με το ζήτημα του αλκοτέστ, τώρα, από την τροχαία προκύπτει ότι οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Εσιέν στις 2:00 π.μ. της Κυριακής και τον υπέβαλαν στον σχετικό έλεγχο, που έδειξε 0,30, που κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (0,25-0,40), άρα ο Γκανέζος δεν ήταν μεθυσμένος. Σύμφωνα με το Goal πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ επειδή το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε το πήρε από το σημείο άνθρωπος της ΠΑΕ και ο ίδιος έφυγε με άλλο όχημα.

Οι Φύσσας και Βόκολος ζήτησαν από τον Εσιέν να μην δίνει δικαιώματα για... σχολιασμούς, προσθέτοντας: «Πιστεύουμε πολύ σε σένα, ήρθες να κάνεις τη διαφορά και έχουμε απαιτήσεις!».