Σκέψεις για Μπουονανότε... στην κορυφή!

Τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καταστρώνει ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας.Ο 39χρονος τεχνικός δεν έδειξε ούτε στη χθεσινή προπόνηση κάποιες από τις σκέψεις του. Από τα λίγα που έχει αποκαλύψει τις τελευταίες ημέρες, όμως, στο βασικό σχήμα θα είναι σίγουρα οι Μπαρόχα (τερματοφύλακας), Γκάλο (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιος (κεντρικός αμυντικός), Τζανετόπουλος (ή Λαμπρόπουλος, κεντρικός αμυντικός), Σοϊλέδης (ή Ντίντακ, για το αριστερό άκρο της άμυνας), Σιμόες, Γιόχανσον (κεντρικοί μέσοι), Βάργκας, Μπουονανότε και Αραβίδης (μεσοεπιθετικοί).

Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και πάλι ο Πέτρος Μάνταλος που ανεβάζει στροφές, αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση.

Επίσης, ο Δέλλας χθες δοκίμασε για λίγο στην κορυφή της επίθεσης τον Μπουονανότε, έχοντας στο μυαλό του ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να δούμε τον Αργεντινό σε αυτή τη θέση στην Τούμπα, δεδομένου και του ότι ο Κρισάντους ακόμη δεν έχει πείσει ότι μπορεί να «σηκώσει» το «βάρος» των απαιτήσεων της γραμμής κρούσης.