Νοκ άουτ ο Σάντσεθ, πρόβλημα και με Κλωναρίδη!

Νέα «πλήγματα» στον Παναθηναϊκό, με τους Σέρχιο Σάντσεθ και Βίκτωρα Κλωναρίδη!Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που αισθάνθηκε ένα μικρό σφίξιμο στον δικέφαλο και αποχώρησε προληπτικά από την χθεσινή προπόνηση, τελικά έχει υποστεί τράβηγμα σε αυτό το σημείο και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες, συνεπώς θα χάσει σίγουρα το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Μάλιστα, λόγω του ότι Σάντσεθ έχει χτυπήσει στον δικέφαλο και στο πρόσφατο παρελθόν (σ.σ. τον περασμένο Δεκέμβριο), το πρόβλημά του θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

Από την άλλη, ο ομογενής μεσοεπιθετικός εγκατέλειψε τη σημερινή προπόνηση λίγο πριν το τέλος της, διότι ένιωθε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο (δικέφαλος) και αναμένεται η διάγνωση για τη σοβαρότητα του δικού του προβλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι Βέμερ και Λουντ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ απουσίασαν οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Όσο για τους διαθέσιμους παίκτες των «πρασίνων», δούλεψαν στις πάσες και έπαιξαν παιχνίδια.

Εξάλλου, η σημερινή απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο.