Δεν φεύγει ο Αναστασίου

Μετά από αλλεπάληλες επαφές που είχε τις τελευταίες ώρες και παρά το νέο χθεσινό... στραπάτσο κόντρα στον Πανιώνιο, ο Γιάννης Αλαφούζους αποφάσισε να στηρίξει τον Γιάννη Αναστασίου και μάλιστα κατηγορηματικά!


Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να τον περιβάλλει από απόλυτη εμπιστοσύνη και να του δώσει τα "κλειδιά" προκειμένου να πάρει -ως αδιαμφισβήτητο αφεντικό των αποδυτηρίων- τις αποφάσεις εκείνες που θα βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.
 
Ο λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση ο Αλαφούζος, ήταν η εκτίμηση ότι με μία "εδώ και τώρα" αλλαγή προπονητή μπορεί να αλλάξει μεν η ψυχολογία και το κλίμα στην ομάδα, αλλά μακροπρόθεσμα το πιθανότερο είναι να καταστραφεί το πρότζεκτ που ξεκίνησε πριν από τρεις σεζόν και έβαλε σε τροχιά ανάκαμψης την ομάδα. 
 
Ο κ. Αλαφούζος συνεκτίμησε όλες τις παραμέτρους προσπαθώντας να δει ψύχραιμα τα πράγματα και όχι υπό το βάρος της απογοήτευσης και της πίεσης από το κακό ξεκίνημα της σεζόν και το "πόρισμα" όλων των δεδομένων έβγαλε ότι η στήριξη στον Αναστασίου είναι η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή.