«Φέρε μου έναν Λούκας»

Μετά από πολλά επίσημα παιχνίδια, πλέον είναι σαφές για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ το που βαδίζει, ποια είναι τα θετικά του στοιχεία και ποια τα αρνητικά του. Με τον Ιγκόρ Τούντορ πλέον να ζητάει ενίσχυση από τον Φρανκ Άρνεσεν. 
 

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, σε κουβέντα που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, ζήτησε να γίνει σίγουρα μία μεταγραφική κίνηση ενόψει Γενάρη, έτσι ώστε να καλυφθούν βασικές αδυναμίες του παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Τούντορ, ζήτησε από τον Άρνεσεν έναν παίκτη τύπου Λούκας, που έχει εμπλοκή και στη δημιουργία και στην εκτέλεση, έτσι ώστε να γίνει πιο ουσιώδης στην επιθετική γραμμή.

Ο Κροάτης έχει να το λέει πως τον πόνεσε η φυγή του Λούκας, παρότι γνώριζε πως ο παίκτης δεν ήθελε να μείνει και ήταν αδύνατο για την ομάδα να τον κρατήσει.

Το κενό του Ισπανού ουδέποτε καλύφθηκε και πλέον ο Τούντορ ζητά την αποκατάσταση της τάξης.

Αυτό που ισχύει επίσης, μέσα από αυτή την στάση του Κροάτη, είναι πως δεν ψάχνει ακριβώς έναν παίκτη που αγωνίζεται ως επιτελικός, αλλά έναν παίκτη που θα κινείται ως δεύτερος φορ, ξέροντας περισσότερη μπάλα από τους υπάρχοντες και έχοντας καλά νούμερα και στις ασίστ και στα γκολ.
paok24.com