Παρέμβαση Κοντονή για τον αναπτήρα

Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας, με αφορμή τον αναπτήρα που έπεσε από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.


Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης (19/1) υπήρξε η αντίδραση από πλευράς της πολιτείας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό έγκειται στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015"», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Αν συντρέχουν λόγοι, ο Ολυμπιακός θα κληθεί σε απολογία, θα απολογηθεί και η διαρκής επιτροπή αντιμετώπισης της βίας θα αποφανθεί αν προκύπτουν λόγοι παραβίασης του αθλητικού νομού. Έπειτα θα αποφασίσει ο Κοντονής σχετικά με το ύψος της τιμωρίας της πειραϊκής ΠΑΕ.
sentragoal.gr