«Θέλουν Ομάρ; 13,5 εκατομμύρια!»

Tην απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό φερόταν να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία!Η παραπάνω είδηση «έσκασε» χθες, τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρθηκαν τόσο για αγορά όσο και για δανεισμό του παίκτη (με 3,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος της περιόδου).

Όπως διέρρευσε, λοιπόν, η Γιουνάιτεντ πράγματι ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή Νορβηγό μπακ αλλά δεν «κοίταξε» το θέμα τόσο «ζεστά» ώστε να το φέρει εις πέρας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να δώσει τον ποδοσφαιριστή καθώς είναι πολύτιμος για εκείνον και δεν θα προλάβαινε να τον αντικαταστήσει, συνεπώς θα έμενε «γυμνός» στο δεξί άκρο της άμυνας (αφού ουσιαστικά ο μόνος παίκτης που θα υπήρχε πια στο ρόστερ για τη θέση θα ήταν ο Λέάντρο Σαλίνο).

Πάντως, ο Ελαμπντελαουί είναι πιθανό να απασχολήσει ξανά το καλοκαίρι, είτε τη Γιουνάιτεντ είτε άλλον σύλλογο. Για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός φέρεται να κοστολογεί τον 24χρονο παίκτη στα 13,5 εκατ. ευρώ!