«Δένει» Άνταμ, «όχι» σε Ίντερ για Σιμόες!

Έτοιμη να προσφέρει πολυετή επέκταση συμβολαίου στον Άνταμ Τζανετόπουλο παρουσιάζεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τη «Live Sport»!
Το προηγούμενο διάστημα φαινόταν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το θέμα είχαν «παγώσει» και πως υπάρχει ρήξη ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον μάνατζερ του παίκτη, Βασίλη Τσιάρτα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωστόσο, η «Ένωση» είπε στον διεθνή αμυντικό πως τού προσφέρει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2021 με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές συνολικού ύψους 775 χιλ. ευρώ (ξεκινούν από τις 75 χιλ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και καταλήγουν στις 250 χιλ. τον τελευταίο).

Το ρεπορτάζ καταλήγει σημειώνοντας πως οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Βασίλης Δημητριάδης έπεισαν τον Τζανετόπουλο και, όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος θα υπογράψει.

Στο μεταξύ, η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι, χθες, τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Ίντερ έκανε κρούση στην ΑΕΚ για τον Αντρέ Σιμόες, θέλοντας να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όμως, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι ο Πορτογάλος μέσος δεν πωλείται αφού δεν υπήρχε χρόνος να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Έτσι, οι «ιντερίστι» αποχώρησαν από τη συζήτηση... άπρακτοι!
balleto.gr