Κουρτουά ο αντί-Τερ Στέγκεν!

Το «plan b» σε περίπτωση αποχώρησης του Τερ Στέγκεν ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα όχι με όποιον κι όποιον, αλλά εξετάζοντας το ενδεχόμενο να φέρει στο «Καμπ Νου» έναν ακόμα κορυφαίο γκολκίπερ. 
 Κανονικά όταν σου φεύγει ένας παίκτης (ή τελοσπάντων όταν σκέφτεται να σου φύγει) στενοχωριέσαι.

Στην περίπτωση όμως του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα δεν θα σκάσει κιόλας αν τον χάσει. Όχι επειδή δεν είναι ικανός, αλλά επειδή έχει στο μάτι έναν δεδομένα ικανότερο.

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η δυσαρέσκεια του Γερμανού και η πρόθεσή του -εφόσον δεν αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του- να φύγει από το «Καμπ Νου». Γνωρίζοντάς τα λοιπόν όλα αυτά (και με δεδομένο ότι ο Κλαούντιο Μπράβο είναι αμετακίνητος) οι «μπλαουγκράνα» έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν τις επιλογές τους.

Και στην κορυφή τους φέρεται να είναι ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ είχε φτάσει και προ διετίας κοντά στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο η θέλησή του να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου δεν ήταν αρκετή για να προχωρήσει η μεταγραφή. Κάτι που μπορεί να συμβεί όμως τώρα, έστω κι αν ο νυν τερματοφύλακας της Τσέλσι μοιάζει επίσης δύσκολο να δεχθεί το ρόλο του αναπληρωματικού.
sport-fm.gr