Θέμα χρόνου η μεταγραφή Βαρέλα

Ισως και σήμερα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα με την αδυναμία του Δικεφάλου να πείσει ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές, να ακολουθήσουν την αντίστροφη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη στο Βουκουρέστι εξακολουθεί να υφίσταται.


Ωστόσο και στη Ρουμανία αλλά και στα γραφεία του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του αμυντικού από το Κάπο Βέρντε στον Δικέφαλο. Ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και ο Ερικ Σάμπο να δουν με άλλο μάτι την προοπτική να αγωνιστούν στη Στεάουα, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί παρά να σεβαστεί την τελική απόφαση των παικτών του και πως στο τέλος ίσως χρειαστεί να ανεβάσει την οικονομική προσφορά του για να πείσει τον Τζίτζι Μπεκάλι για την παραχώρηση του Βαρέλα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην περίπτωση του Χατζηισαΐα και ο Βλάνταν Ιβιτς προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή πως είναι προτιμότερο γι' αυτόν να παίξει στη Ρουμανία και να διεκδικήσει φανέλα βασικού από το να αποτελεί μια πέμπτη ή έκτη επιλογή στα στόπερ του Δικεφάλου.

Από την άλλη ο Ερικ Σάμπο έστησε τους ανθρώπους της Μπεϊτάρ που τον περίμεναν να υπογράψει και μέσω του εκπροσώπου του έστειλε το μήνυμα πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ.
sentragoal.gr