Κλείνει τον Πατίτο η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» είναι σχεδόν έτοιμοι να κλείσουν τον Αργεντινό Πατρίσιο Ροντρίγκεζ ή αλλιώς Πατίτο. Έναν παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό στην ηλικία των 26 ετών, που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Ιντεπεντιέντε και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Σάντος.


Ο Πατίτο είναι παίκτης που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Αυτό ακριβώς που ψάχνει η ΑΕΚ δηλαδή, για να έχει έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη μεσοεπιθετικά, που θα έχει δυνατότητα στο ένας εναντίον ενός και θα μπορεί να δίνει ποιότητα στην ομάδα. Ο Ροντρίγκεζ έχει όλα αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Τη διαφαινόμενη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσε ουσιαστικά με τουιτάρισμα του και Αργεντινός δημοσιογράφος που είναι καλά δικτυωμένος στη μανατζερική αγορά. Σε αυτό αναφέρει πως ο Ροντρίγκεζ υπογράφει στην ΑΕΚ και φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πιθανό τις αμέσως προσεχείς ώρες...
sentragoal.gr