Τελειωμένο του Λούκας για Λέστερ!

Προμήνυμα παραχώρησης του Λούκας, έστειλε ο προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Γκαΐθκα Γκαριτάνο, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Ισπανό επιθετικό, από το ματς της ομάδας της Γαλικίας με την Βιγιαρεάλ για το «Κύπελλο Τερέζα Ερέρα», που γίνεται κάθε χρόνο.


Η Λέστερ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την «Ντέπορ», έναντι 15 εκ. ευρώ.

Ο αποκλεισμός του Λούκας από την αποστολή του συλλόγου από την Γαλικία, όπως αναφέρει και η ηλεκτρονική έκδοση της «Marca», δείχνει ότι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί από την Δευτέρα έχει βάση, με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό, να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Premier League.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ, από ενδεχόμενη πώληση του Λούκας, θα έχει οικονομικό όφελος, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στα 30% ευρώ.

Τουτέστιν ο Δικέφαλος, εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή στην Λέστερ, έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 4,5 εκ. ευρώ.