Παναθηναϊκός: «Σενάριο» για Ιλίτσεβιτς, επιμένουν για Κονέ οι Ιταλοί!

Η αναζήτηση του Παναθηναϊκού μίας επιπλέον λύσης στα άκρα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, που προέκυψε μετά την επιθυμία αποχώρησης (και μη επέκτασης συμβολαίου) του Βίκτορα Κλωναρίδη, αλλά και η αδυναμία να προσφέρουν τα προσδοκώμενα παίκτες όπως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον για τον διεθνή Κροάτη άσο Ιβο Ιβίτσεβιτς.


Η πρώτη επιλογή του Στραματσόνι είναι ο Κονγκολέζος Πολ Ζοζέ Μποκού, της Σταντάρ Λιέγης, αλλά χθες οι Γερμανοί έφεραν στο φως της δημοσιότητας το σενάριο για τον 29χρονο διεθνή Κροάτη εξτρέμ που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το Αμβούργο. Η γερμανική ιστοσελίδα hsv24.mopo.de, συγκεκριμένα, που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Αμβούργου, τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει επιδείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ιλίτσεβιτς, ο οποίος πρόσφατα φέρεται να απέρριψε μια καλή προσφορά από την Ανζί, καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία και προτιμά να επιλέξει ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Ο Ιλίτσεβιτς είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, ενώ πέρυσι, στην τελευταία του χρονιά στο Αμβούργο, πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν με 31 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα. Η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο, όμως μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα αλλά και πίσω από τον επιθετικό, στις τρεις θέσεις δηλαδή όπου αγωνίζεται και ο Μποκού.

Επιμενει ο ΠΑΟ για Κονέ, γράφουν ξανά οι Ιταλοί

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν χθες στα ρεπορτάζ τους για την Ουντινέζε οι Ιταλοί, και ο Αντρέα Στραματσόνι εξακολουθεί να έχει τακτική επικοινωνία με τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδας μέσο. Η περίπτωση του Κονέ υπήρξε εξαρχής στο μυαλό του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα έχει επισημάνει κατ' επανάληψη ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παραμονή του στο Ούντινε, μετά την αλλαγή προπονητή στην ιταλική ομάδα.

Στην παρούσα φάση, και παρά το γεγονός ότι ο Κονέ συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του έχοντας πολύ καλή εικόνα, οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ. ?Και επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι ο Στραματσόνι εξακολουθεί να ασκεί πίεση για να τον αποκτήσει στον Παναθηναϊκό, αλλά η ελληνική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει η Ουντινέζε.
sentragoal.gr