«Ασπίδα» παικτών στον Στραματσόνι!

Την ευθύνη για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της σεζόν, αναλαμβάνει η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του τριφυλλιού. Παράλληλα υψώνουν «ασπίδα προστασίας» για τον προπονητή τους Αντρέα Στραματσόνι. «Εμείς φταίμε για τις απώλειες», τονίζουν χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εφημερίδα «Η πράσινη».


Επίσης φέρονται να τονίζουν επίσης: «… ο κόουτς δεν έχει καμία ευθύνη ούτε για τα αποτελέσματα, ούτε και για κάποιες εμφανίσεις. Η ευθύνη είναι δική μας, αφού από δικά μας λάθη δεχόμαστε γκολ και χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Η προπόνηση που κάνουμε είναι πολύ καλή και πάντα αναλύει πολύ καλά τον αντίπαλο».

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος προτού αποφασίσει να στηρίξει τον Ιταλό τεχνικό έλαβε σοβαρά υπόψιν του και την άποψη των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού για τον προπονητή τους. Οταν διαπίστωσε ότι αυτή είναι ιδιαιτέρως θετική και πως γενικότερα οι σχέσεις που υπάρχουν στα αποδυτήρια είναι πολύ καλές, τότε αποφάσισε να διατηρήσει τον «Στράμα» στον πράσινο πάγκο.
Πλέον ευελπιστεί οτι αυξάνοντας την αυστηρότητα σε επίπεδο πειθαρχίας και με περισσότερη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης θα επέλθει και η απαιτούμενη βελτίωση.

Εξάλλου, η εκτίμηση στον Παναθηναϊκό, είναι οτι η αναστολή του πρωταθλήματος θα διαρκέσει για μία αγωνιστική, συνεπώς δεν θα υπάρξει δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, όταν η δράση αρχίσει ξανά, δεν θα πραγματοποιηθεί με το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά με το ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο για την αμέσως επόμενη αγωνιστική (12η).
sentragoal.gr