Στο εξωτερικό και ο Μίχελ για μεταγραφές

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ήδη αναχωρήσει για το εξωτερικό, στο πλαίσιο των ταξιδιών που θα κάνει σύσσωμο το τμήμα σκάουτερ του Δικεφάλου για να παρακολουθήσουν παιχνίδια Εθνικών ομάδων. Για την ώρα πάντως οι ποδοσφαιριστές που βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εντάσσονται στο γενικότερο πλάνο παρακολούθησης και συλλογής στοιχείων που ακολουθεί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη που να είναι κοντά στο να μετακομίσει τον Γενάρη στην Τούμπα.


Το γεγονός ότι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου σε συνεργασία με τον Βλάνταν Ιβιτς έχουν αξιολογήσει ότι η ομάδα τους χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, κυρίως της επιθετικής γραμμής, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτές τις ημέρες οι παίκτες που θα κατασκοπεύσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι μόνο επιθετικοί. Eνα πάντως από τα παιχνίδια όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει άνθρωπος του ΠΑΟΚ είναι και το Ρουμανία- Πολωνία στο Βουκουρέστι. Το σκάουτινγκ στην παρούσα φάση είναι γενικευμένο και συμπεριλαμβάνει ακόμη και παίκτες νεαρούς που αγωνίζονται σε μικρές Εθνικές ομάδες.

Σε ό,τι αφορά πάντως τις άμεσες ανάγκες ενίσχυσης, οι στόχοι θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα καθοριστεί και το μπάτζετ που τελικά θα διατεθεί από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει και στο παρελθόν δείξει ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων όταν πρόκειται για την ενίσχυση της ομάδας του και, όπως άφησε να εννοηθεί και ο γιος του Γιώργης, τον Γενάρη θα γίνει αυτό που πρέπει ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος