Αυτοί είναι οι 2+1 πρώτοι μεγάλοι στόχοι του Παναθηναϊκού!

Το Δημήτρη Κουρμπέλη θέλει να κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός και γι' αυτό εντείνει τις επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 23χρονο Έλληνα αμυντικό. Παράλληλα, εξετάζει και την περίπτωση του Μασούντ του Πανιωνίου ενώ καλοβλέπει και τον Μπανανά.

Στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να βρει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα ενόψει της χημερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να αποκλείει και μια δυο καλές περιπτώσεις από το εξωτερικό. Πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο παίκτης θέλει να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και έτσι αποτελεί σύμμαχο των «πρασίνων» στην προσπάθεια που κάνουν για να τον αποκτήσουν. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» κάνει προσπάθειες να βρει κοινά σημεία επαφής με αυτή των «Αρκάδων», ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Επόμενος στόχος είναι ο Μασούντ του Πανιωνίου. Ο μάνατζερ του Ιρανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην Ελλάδα, με τους «πράσινους» να τον θεωρούν ιδανική επιλογή για τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι ενώ σκέψεις υπάρχουν μόνο για την ηλικία του, καθώς είναι 32 ετών.

Ωστόσο, πιάνει θέση ξένου, μια παράμετρος που πρέπει να εξεταστεί από τους διοικούντες του «τριφυλλιού», καθώς δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ με την ύπαρξη των Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Μολέδο και Μπουμάλ. Πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει ένας εκ των δύο πρώτων, ώστε να πραγματοποηθεί η μεταγραφή.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιάγια Μπανανά, ο οποίος αγωνίζεται στον Πλατανιά και έχει επίσης συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο και στη δική του περίπτωση, πρέπει να αδειάσει πρώτα θέση ξένου.