«Θέμα» με το Πανθεσσαλικό!

Η ΕΠΟ σήμερα έκανε γνωστό ότι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα είναι το Πανθεσσαλικό.


Ωστόσο, όπως λένε πληροφορίες, το Στάδιο του Βόλου δεν πληροί τις προϋποθέσεις, διότι δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, ενώ οι αστυνομικές αρχές της πόλης, μόλις ενημερώθηκαν για την απόφαση της Ομοσπονδίας, φέρονται να είχαν ενστάσεις για το αν μπορεί η πόλη να φιλοξενήσει τον αγώνα και να εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αυτές σε επικοινωνία τους με το Πάρκο Γουδή.

Την πληροφορία ότι το Πανθεσσαλικό έχει σοβαρές ελλείψεις επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος του Σταδίου, Τάσος Μιλάνος, μιλώντας στο sport-fm.gr. Αναλυτικά, είπε: «Το στάδιο δεν έχει κάμερες ασφαλείας. Υπάρχουν κάποιες κάμερες, οι οποίες, όμως, είναι εξωτερικές και για τη φύλαξη του γηπέδου. Όταν η Νίκη Βόλου, τη σεζόν 2014-15, είχε αγωνιστεί στη Super League, είχε εγκατασταθεί σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Η αστυνομία, μάλιστα, είχε κάνει ειδική εγκατάσταση σε μπουθ των δημοσιογραφικών για να μπορεί να ελέγχει τους θεατές. Μετά τον υποβιβασμό της Νίκης Βόλου όλο αυτό το σύστημα ξηλώθηκε μαζί με τις κάμερες. Οι προβολείς του γηπέδου λειτουργούν κανονικά και γενικώς δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα. Από αύριο θα περιμένουμε και τους ανθρώπους της ΕΠΟ να έρθουν εδώ για να δουν το γήπεδο».

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται το Στάδιο να κριθεί ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα και έτσι να υπάρξει ανατροπή. Αναμένεται η τοποθέτηση της ΕΠΟ επί του θέματος και το τι τελικά θα συμβεί (με κάποια σενάρια να λένε ότι το πιο πιθανό είναι πως τελικά η αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ).
balleto.gr