Ετοιμάζει κίνηση για τον Αραούχο η ΑΕΚ

Σε παιχνίδι τακτικής με τη Λας Πάλμας βρίσκεται η ΑΕΚ για την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο και την επόμενη σεζόν. Παρά τις φήμες για ανοιχτή γραμμή, η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό δεν υπάρχουν επαφές.


Στην «Ένωση» ετοιμάζουν την κίνησή τους, κατά πάσα πιθανότητα με το φινάλε της σεζόν, ώστε να φανεί αν και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούν να κρατήσουν τον Αργεντινό παιχταρά και για την επόμενη σεζόν. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και όλα δείχνουν πως η τελική επαφή θα γίνει σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο, με τη σχέση που διατηρεί ο Μελισσανίδης με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας.

Περιμένουν την απάντηση
Στην ΑΕΚ -ορθώς- θέλησαν πρώτα να κλείσουν τα θέματα με τους παίκτες που έφταναν σε λήξη συμβολαίου και έπειτα να δουν πώς θα πορευθούν στην πορεία. Στο θέμα των αμυντικών, υπήρξε πρόταση που δεν φάνηκε να ικανοποιεί τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο στόπερ της Ενωσης δίνει προτεραιότητα στην αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αν δεν βρει κάτι, ουσιαστικά θα αποδεχθεί την πρόταση και θα μείνει. Και δεν έχουν άγχος, δεδομένου πως ήδη έχει γυρίσει στην ομάδα και περιμένει την ευκαιρία του ο Τζανετόπουλος.
sentragoal.gr