Ρόμα και Γιουνάιτεντ για Λίντελοφ!


Τον παίκτη της Μπενφίκα, Βίκτορ Λίντελοφ, φαίνεται να ενδιαφέρουν τη Ρόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και ο Σουηδός αποτελεί μια πολύ καλή λύση στο ρόστερ των ομάδων αυτών για την άμυνα.

Οι «Ρωμαίοι» δεν είναι διαθέσιμοι να καταθέσουν το ποσό που ζητάει η Μπενφίκα (35 εκατομμύρια δολάρια), καθώς δίνουν μέχρι 30, ενώ η άλλη διεκδικήτρια του 22χρονου διεθνή αμυντικού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέρει μέχρι 20-25 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρόμα έχει ξεκαθαρίσει στην πορτογαλική ομάδα ότι ενδιαφέρεται για τον Λίντελοφ, καθώς και για το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει για εκείνον. Η ιταλική ομάδα έχει το προβάδισμα, σε περίπτωση που οι «αετοί» αποφασίσουν να τον πουλήσουν, μιας και προσφέρουν (μέχρι στιγμής) το μεγαλύτερο ποσό, ωστόσο δε γνωρίζουμε αν οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον θέλει στο Μάντσεστερ, καθώς τον προορίζει ως βασικό, όπως και η δευτεραθλήτρια Ιταλίας, και το καλοκαίρι η Μπενφίκα θα κληθεί να αξιολογήσει τις προτάσεις και να αποφασίσει για το μέλλον του Σουηδού κεντρικού αμυντικού. 

Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.