Ανανέωσε με Μόγιες η Σάντερλαντ!


Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Μόγιες ανακοίνωσε η Σάντερλαντ, παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία με τον Σκωτσέζο τεχνικό.

Οι «μαυρόγατες» υποβιβάστηκαν στην Championship, όμως αυτό δεν έφερε και την απομάκρυνση του προπονητή τους, στον οποίο φαίνεται ότι πιστεύουν πολύ, μιας και αυτό δείχνει η ανανέωση συμβολαίου τους. Ο ίδιος θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό της φετινής ομάδας, αν και με κάποιους παίκτες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Μιλάμε βέβαια για τους Ζερμέν Ντιφόου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα προκειμένου να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας με κάποιον άλλο σύλλογο αλλά και ο Τζόρνταν Πίκφορντ, όπου θεωρείται εκ των κορυφαίων ανερχόμενων τερματοφυλάκων στην Αγγλία και έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για την "πάρτη" του.

Οι δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ήταν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Έλις Σορτ και όλους του υπεύθυνους που αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί μου και να μου δώσουν την ευκαιρία να μανατζάρω την Σάντερλαν και τη νέα σεζόν. Οι οπαδοί μας είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μας δείχνουν το πάθος τους, ελπίζω να κάνουν το ίδιο και του χρόνου στη προσπάθειά μας για επιστροφή στην Premier League.

Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.