Πανιώνιος για Διούδη, πολύ δύσκολη περίπτωση


Την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη από τον Άρη φαίνεται πως θέλει ο Πανιώνιος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα των "κιτρίνων".

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του 23χρονου τερματοφύλακα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με 3ετές συμβόλαιο με τον «θεό του Πολέμου» από πέρυσι που υπέγραψε στην ομάδα, κάτι που κάνει την οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα να πρέπει να καταβάλει πρόταση με χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα η "Live Sport" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα του Έλληνα γκολκίπερ. Ωστόσο πληροφορίες που έχουμε εμείς ως site και εγώ ως #Metagrafologos είναι ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα του, καθώς έχει επιστρέψει για να βοηθήσει στην αναγέννηση του συλλόγου και την επιστροφή του στα "μεγάλα σαλόνια", οπότε οποιαδήποτε πρόταση θα πρέπει να καλύψει οικονομικά τον Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, ο παίκτης κοστολογείται κοντά στις 800.000 - 1 εκατομμύριο ευρώ, κάτι που σε καμία περίπτωση δε δύναται να πληρώσουν οι "Πάνθηρες".

Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.