Προς Λίβερπουλ ο Άντι Ρόμπερτσον!


Το αριστερό αμυντικό της υποβιβασμένης Χαλ Σίτι έχει στα υπόψιν της η Λίβερπουλ, καθώς βλέπει στα "μάτια" του νεαρού Άγγλου την κάλυψη της θέσης όπου οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα φέτος.

Ο Ρόμπερτσον ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Χαλ, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει στους "Τίγρεις" ή αν θα παραμείνει σε επίπεδο Premier League, με τη Λίβερπουλ να είναι πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα στην απόκτησή του.

Σε δηλώσεις του, ο παίκτης της Χαλ, είπε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το μέλλον του και αν θα αποχωρήσει για κάποια ομάδα της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας μάλιστα μια χαλαρότητα σχετικά με το θέμα, λέγοντας πως το καλοκαίρι θα δείξει το τι θα γίνει. Η περίπτωσή του υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ στους «κόκκινους».


Πάντως, η Λίβερπουλ, αντιμετώπισε και φέτος αρκετά προβλήματα στην άμυνά της, με τον Τζέιμς Μίλνερ, που κανονικά αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγους μήνες στο κέντρο, στα ξαφνικά "μετακόμισε" στη θέση του αριστερού αμυντικού. Με δεδομένο ότι ο Βίργκιλ Φαν Ντάικ απέρριψε τις προτάσεις που είχε για να υπογράψει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή της ομάδας του Μέρσισαϊντ και ο Ρόμπερτσον πρόκειται να είναι ο νέος αριστερός αμυντικός του ρόστερ.

Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.