Ζαλίζει η νέα ρήτρα του Μέσι!


Ο Μέσι είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, με τη ρήτρα του συμβολαίου του αν τον θέλει κάποια ομάδα να φτάνει στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» για ακόμη τέσσερα χρόνια (μέχρι το 2021), όπου συμπίπτει με την λήξη των συμβολαίων των Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, καθώς και του προέδρου της ομάδας, Τζοσέπ Μπερτρομέου, ενώ υπάρχει επίσης και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο σε περίπτωση που το επιθυμούν και οι δυο πλευρές.

Η ρήτρα που υπήρχε και έπρεπε να καταβάλλει η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα για να τον αποκτήσει άγγιζε τα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα το «Cadena Ser», η προηγούμενη ρήτρα θα αυξηθεί κατά 150 εκατομμύρια, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κινηθεί για την περίπτωσή του.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το θέμα, ωστόσο οι πληροφορίες είναι από έμπιστες πηγές ενώ στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να υπάρξει και με κάθε επισημότητα η επέκταση του συμβολαίου των δυο πλευρών καθώς και η νέα ρήτρα.Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.