Καλώς όρισες «comadante» Αντρές Τσάβες !!!

Ο Αντρές Τσάβες έφτασε λίγο μετά τις 17.00 στην Ελλάδα και εξέφρασε την ελπίδα του να ξεπεράσει τον Μπεργκ! Απευθείας για εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει άμεσα. Ο Τσάβες έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέσω Γερμανίας λίγο μετά τις 17.00. Τον υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ τον περίμεναν και δύο παιδάκια με μπλούζες του Παναθηναϊκού, που έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Η άφιξη συγκέντρωσε και αρκετούς υπαλλήλους του αεροδρομίου, φίλους του «τριφυλλιού». Ο Αργεντινός αποχώρησε απευθείας για το «Υγεία», προκειμένου να υποβληθεί σε έναν πρώτο κύκλο εξετάσεων και να υπογράψει, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να προλάβουν τις προθεσμίες της UEFA και να τον δηλώσουν. Πάντως, προκάλεσε εντύπωση η σωματoδομή του, καθώς έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

 Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αργεντινός τόνισε έτοιμος να βοηθήσει το συντομότερο την ομάδα. Επίσης, μίλησε για τον Μπεργκ που καλείται να αντικαταστήσει, τονίζοντας πως ελπίζει να καταφέρει να τον ξεπεράσει, ενώ παραδέχτηκε πως δεν μίλησε με κανέναν πριν πάρει την απόφαση του να έρθει στο «τριφύλλι», ωστόσο έχει ενημερωθεί αρκετά για τους «πράσινους».

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό είναι που με έπεισε να έρθω να παίξω εδώ».

 Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Έχω μάθει κάποια πράγματα, ξέρω τι έχουμε κάνει στην προετοιμασία, ότι αύριο θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Περνάω ιατρικά και θα προσπαθήσω να είμαι το συντομότερο έτοιμος».

 Για το γεγονός πως καλείται να αντικαταστήσει τον Μπεργκ: «Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να αντικαθιστώ έναν παίχτη σαν τον Μπεργκ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και ελπίζω να ξεπεράσω τον Μπεργκ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έχει δείξει μέσω των social media. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και γι' αυτό τους ευχαριστώ πολύ».

 Για το παρατσούκλι «comadante»: «Ναι είναι ένα παρατσούκλι που έχω από την Μπόκα. Αν ο κόσμος το δέχεται και του αρέσει, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμένα μ' αρέσει».

 Για το πότε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει: «Κάνουμε τα ιατρικά, να βγουν τα χαρτιά θετικά και όλα θα είναι καλά. Γι' αυτό θέλαμε να είμαι γρήγορα εδώ, για να είμαι διαθέσιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται για την ομάδα».

                                                                                                                                 Πηγή: gazzetta.gr