Ντένις Σουάρεζ: «Απέρριψα Νάπολι και Ρόμα»


Ο Ντένις Σουάρεζ δέχθηκε πρόταση τόσο από τη Νάπολι όσο και από τη Ρόμα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο καμία από τις δυο δεν ήταν αρκετή για τον Ισπανό, ο οποίος το μόνο που ήθελε ήταν η παραμονή του στη Μπαρτσελόνα με σκοπό να "παλέψει" για μια θέση στην πρώτη ενδεκάδα.

Τη λες και... ηρωική την απόφαση του Ντένις Σουάρεζ, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κλείσει σε μια από τις δυο ιταλικές ομάδες και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του παίρνοντας αρκετά περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, όμως ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» με σκοπό του να δώσει "μάχη" για να αποδείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι αξίζει μια θέση στην πρώτη ενδεκάδα.

Αναλυτικά κάποια από αυτά που είπε στο "RAC1":

«Δεν μετανιώνω που επέλεξα να παραμείνω. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν δυο προτάσεις αλλά στην πραγματικότητα δε το σκέφτηκα καν για να αποχωρήσω. Δε θέλω να μετακινηθώ από εδώ. Ξέρω ότι έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και πιστεύω στις δυνατότητές μου. Ο στόχος μου είναι να αποδείξω στις ευκαιρίες που θα μου δοθούν ότι θέλω να γίνω ένα σημαντικός παίκτης για τη Μπαρτσελόνα και δε θα σταματήσω να "παλεύω" γιαυτό».

Metagrafologos
#Metagrafologos
Γνωστός και ως VORE, μιας και ασχολείται και με το YouTube παράλληλα. Είναι 20 χρονών, γράφει σε blogs από 15 και του αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα η Βαλένθια.